View Single Post
Eski 03-04-2011, 08:17   #906
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren Mesajı Göster
Yücel bey ben o sorunu lalelerimde yaşadım.Fareler bir çok lale soğanı yemişlerdi.Hemde çok güzel lalelerdi.Bende tohumları küçük saksılara diktim.Evin içde tabii.Pencere önüne yakın koyun ışık alsınlar.

Sevgili çiceksever 70 bu sefer streç kullanmadım.yapaşmıyor gibi geldi. Yabancı tv kanalında izlemiştim evin salonu violerle doldurmuşlar,hatta merdivenlere kadar.dedim ki bir ben üşütük değilmişim.Yandaşlarımda varmış?

Sayın Loveflower bir şekilde çimleniyorlar.Oda sıcaklığı ,ışık,nem varsa bizi sevindiriyorlar.
Şimdi baktım 40 saksı tohum dikmiştim şu anda 17 si çıkmışlar.
Ben de streci bu yil ilk kez kullandim. Cherry domates tohumlari ekmistim üc günde cimlendi, gecen yildan kalma salataliklarim vardi bir haftadir ses seda yok belki bayatlamislardir. Bu hafta insallah Istanbul`dan mini salatalik tohumlarim gelir de onlari ekerim. Benim domatesleri eve digerlerini bolca günes alan balkona diktim. Bu yil cok az cicek tohumuna karar vermistim ama evde kalanlari ziyan etmeyeyim dedim kadife, cosmos ve bol bol latin ektim. Latinler beni hic üzmüyor bu yil kirmizisini da buldum. Sizin bahcenize yetismemiz icin daha cok calismamiz lazim.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön