View Single Post
Eski 01-04-2011, 22:19   #2297
h.ışık
Ağaç Dostu
 
h.ışık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 413
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Bulduğunuzda tazesini yemek tabii ki çok daha iyi. Bu arada saklamak için dondurmak çok iyi sonuç veriyor. -18 derecede dondurulmuş goji ağıza atılıp öylece yenebiliyor. Öyle taş gibi olmuyor, aksine çok da hoş oluyor.

Bu da taze gojinin suyunun donmayı engelleyici bir yapısının olduğunu gösteriyor.
Süper bir haber, benim gojiler meyve verirse yarısını yerim geri kalanıda dolapta dondurup taze taze kışın yerim. Tabi önce ayağa kalkıp ağaççık konumuna gelmeleri gerekiyor. Şimdilik hayali bile ağzımı sulandırdı.
Aktardan aldığım gojiden de kalmadı ne yapsak?

h.ışık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön