View Single Post
Eski 29-03-2011, 13:08   #4
meraklı
Ağaç Dostu

meraklı's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arimayam Mesajı Göster
evet saksiyla degisiklik yaparim,saksi 10 litreden fazla heralde buda ona yeterli olur degilmi ?cinsi uzun ziraat salataligi?

ayrica TR den cengelköy istiyorum getirmek..tavsiyeniz varmi bu konuda,,burda satis bölümünde cengelköy yerde diye yazmislar,acaba bu uzamiyormu bir destege (sirik gibi)ihtiyaci olmadanmi yerde büyüyor..
cok soruyorum kusura bakmayin cahiliigime bagislayin
Evet sanırım 10 lt lik saksı yeterli olacaktır ancak bildiğim kadarıyla salatalık gübreyi çok seviyor yanmış gübre ile desteklerseniz daha verimli olur.

Tohum konusunda çok fazla bilgim yok bilen arkadaşlar size yardımcı olurlar. Burada pazarlarda bile fide bulabiliyoruz. Bu yüzden tohum arayışına girmeme gerek kalmıyor. Zamanla kendi tohumlarınızı almayı öğreniyorsunuz benim gibi Yetiştirdiğiniz ürünlerin tohumlarını alıp ertesi sene yine ekebiliyorsunuz.

Daha önceden yetiştirmiş olduğum salatalık ve marullarımın cinsleri güzel bu yüzden sürekli bir marulu bir de salatalığı forumdaki arkadaşlardan öğrendiğim şekilde tohuma bırakıyorum. o bana yetiyor da artıyor bile komşularımla paylaşıyorum

meraklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön