Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70
Tesekkür ederim Burak bey.
Bu hamileligimde ayagimi uzatip keyif yapacaktim, ama nerdeee... Bahce mevsimi geldi ya, rahat duramiyorum bir türlü. Bu sabah oglumu yuvaya biraktiktan sonra baktim markette 2 euro`ya hanimeli ve clematis fidanlari var. Hemen gözümün önünde yildizlar ucustu tabii... Bahce kapisinin yanina eksem mi ekmesem mi diye fazla düsünmeden aldim cünkü önceki deneyimlerimden bu ikilinin bahcede mutlu mesut yasadiklarini biliyorum. Tabii hemen daha da ucuza buldugum bir adet Budleja ve spirea da aldim. Onlari ekerken bir baktim tarla faresi köstebegin actigi tünellerden gelip orayi burayi delmis.
Esim isten gelir gelmez hemen bir operasyon yaptik. Gecen yil kullandigimiz ve cok memnun kaldigimiz gaz tabletlerinden koyup delikleri kapattik. En azindan öldürmeyip bir süre kaciran ve bizi rahat ettiren bir yöntem.
O isi bitirince esim domates ekecegimiz yeri capalayip gübrelesek mi dedi... Hemen kollari sivadik tabii. Gerci domatesleri Mayis`tan önce ekmiyorum ama önceden toprak hazir olunca arada bir gübreliyorum ve yagmurlarla gübre iyice topraga isliyor. Böylece aksami ettik. Anlasilan bana bu hamileligimde de dinlenmek yok.
|
Bahçeyle uğraşmak kadar insanı rahatlatan başka birşey varmıdır bilmiyorum.Kolay gelsin,bahçeyle uğraşmak size de bebeğe de terapi oluyordur ama yine de fazla yormadan yapın.Bu arada en büyük keyif sanırım insanın biyolojik saatine göre yaşamasıdır,tadını çıkarın