View Single Post
Eski 27-03-2011, 19:54   #768
yeşil sevdalısı
Ağaçsever

yeşil sevdalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Bamya, sırık domates çeşitleri, biber, yemeklik kara kabak, kavun, karpuz, patlıcan, bal kabağı. ağaçlar.net'ten de Selahattin beyin altın çilek tohumları geldi ektim ama daha çimlenmedi. Ayrıca sarmaşık ve çiçek tohumları da ektim. Bu sene bir hayli şey ektim. Marulda ekmiştim ama çok başarılı olamıyorum. Böcekler yedi hepsini hiç kalmadı. Ayrıca geçen seneden kalan maydanoz ve kuzukulağı var. Bu sene ekmeyeceğim. Onlar 2-3 yıl ömürlü. Birde her sene gitgide çoğalan çileklerim var. Su kabağı, kudret narı ve pasiflora gelmişti Zafer bey göndermişti sağolsun. Onları da nisan ayı içinde ekmeyi düşünüyorum.

Geçen seneye göre çok fazla sebze tohumu ektim. İnşallah güzel olur. Önceki seneler hep geç ekim yaptığımdan pek istediğim verimi alamıyordum. Bu sene de çok erken ektim. Seneye tam zamanlamayı tutturcam bu gidişle

Acemilik başa dert
Bende her sene hep aklımda olur mart sonu nisan başı ekmek. Hazirana kadar sarkar Bu sene öyle yapmadım ama. Benim de şansıma sabah hava sıcaktı, balkona koydum ektiğim domates ve biberleri. Şiddetli yağmur var şu an, balkondaki masanın altına aldım, yağmur almıyor ama soğuktan çimlenemeyecekler

yeşil sevdalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön