View Single Post
Eski 27-03-2011, 18:53   #229
loveflower
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun Mesajı Göster
Mis kokulu karanfillerim tüm yıl boyunca çiçekli En kolay, kaprizsiz güzellerim En son onlara kardeş geldi Sevgili Fatoş'un hediye ettiği mor, kokulu olan çelik, köklendi, aynı saksıda yerini aldı Hepsi o kadar güzel kokuyorlar ki..
sevgili acemifüsun balkonunuz ve çiçekleriniz o kadar güzel ki,kutluyorum sizi,hayran kaldım gerçekten balkonunuza,çiçeklerinizin kokusu burnuma geldi sanki.Karanfilleriniz çok güzel kokuyormuş,hasret kaldık güzel kokan karanfile,kokulu karanfil bulmak o kadar zor ki,ben tohumunu alıp ektim ama kokulu değildir eminim,fide bulamadım,istanbulda balkando çiçek yetiştiren de pek olmadığı için tanıdıklarımdan çelik alma gibi imkanım da olmadı ben de ilk bulduğum tohumu alıp ektim 3 gün önce,çimlenmeye başladı bile,cok heyecan verici tohumdan yetiştirmek.Ama o eski mis kokulu karanfillerin yerini tutar mı bilmiyorum,bu yıl sardunya tohumu da ektim 1 ay olucak hala fideler gerçek yapraklarını çıkarmadı.Biz egeliler için balkon evin bir odası gibidir,orada bütün yazı geçiririz,milaslıyım ben de.Balkonuzda huzurla ve keyifle oturun

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön