[QUOTE=selenn;773038]Sayın Hhatice yeni kaktüsünüz bir Euphorbia lactea aşısı. Umarım kaybetmezsiniz ama kayıp olsa da sıkmayın canınızı. Kayıplar verile verile nerede yanlış yaptığımızı anlıyoruz. Kimisi çürüyor, kimisi kuruyor, kimisine dadanan zararlılar galip geliyor ama nihayetinde hangi tür ne ister anlaşılıyor.
Euphorbia lactea fortoğrafında aşı yeri neden bantlı yeniden aşıladınız mı? Bir de normal kaktüs toprağına alsanız sanırım daha iyi olur. Cocohum tarzı bir malzemede dikili sanırım. Su tutma kapasitesi oldukça yüksek ve köklerinden ayırmak bir hayli zor oluyor ama sanırım kaktüs toprağında daha iyi sonuç alınıyor.[/OTE]
Selen'cim tamamen benim dikkatsizliğim .Eve geldiğimde aşı yerinde yumuşama olduğunu fark ettim

O görünen toprak değil .Toprağına baktım kaktüs toprağına ekilmiş .Üzerine öyle bir şey koymuşlar süs gibi ,onları da boşalttım .
3-4 gün bekledim ve okuduğum kadarıyla bilgilerimle tekrardan kestim .Çürüyen yeri attım .Tahmin ettiğin gibi bantladım .Bu yüzden gidici diyorum .Umarım yaşar .