sayın nurgulduk, cemo, yücel canpolat, cumartesi70, güzel düşünce ve fikirleriniz için teşekkürler.
Bahçeme yeni eklemeler yaptık fakat daha resimleyemediğim için ekleyemedim. Duvar diplerine annem ve babamın daha önce fındık evinde bu evin bahçesine dikmek için hazırladıkları hanımeli ve acem borusunu diktik. Hanım ellerinin yaprakları dikim yapıldıktan sonra solmaya başladı belki soğuktan bilmiyorum inşallah tutarlar. Ayrıca 2 ad leylak ve yine duvar diplerine güller ve nergisleri diktik.
Çim konusuna gelince şu anlık birşey ekmeyi düşünmüyorum yabani otlar çıksın bakalım ne çıkacak kötü olursa seneye düzeltirim belkide güzel olur. Çime bakmak çok zor onun altından kalkabileceğimi sanmıyorum o yüzden şimdilik çim konusu rafta duruyor

Acem halılarını internette görünce bayıldım o yüzden bolca diktim umarım kötü bir sonuç ortaya çıkmaz. Sizlerin de dediği gibi aralarına yavaş yavaş başka çiçekler dikiyorum.
Clementiside listeme ekliyorum temin edebilirsem onuda dikerim. Evde birkaçtane Skulent var onları dışarı diksem olurmu bilmem cemo kadar başarılı olamam.