View Single Post
Eski 22-03-2011, 21:04   #912
nurguldk
Ağaç Dostu

nurguldk's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nuri Murvet Mesajı Göster
Sayın nurguldk

Şelale ve gölet konusunda uzmanlaşmış firmalar, peyzaj firmaları değil şimdi herkes gölet ve şelale yapıyor.

Dünyanın en zor işine başlıyorsunuz, nedeni: Sizin hayal edip tasarladığınız bir projeyi ustalara anlatıp hayal ettiğinizi yapmasını istemeniz, ben başaramadım...

Peki nasıl oluyor diye soracak olursanız tasarlıyorum, prejelendiriyorum, kendim yapıyorum yanımızda çalışan elemanlar yardım ederlerken benim hayal ettiklerimi öğreniyorlar sonra onlarda usta oluyor.

Elinizden gelenler kısmında:

Kendinizi kandırmayın, malzeme olarak elinizde hiç bir şeyiniz yok...

Sökülen duvar artıklarından şelale ve gölet olmaz.

Sizin için yapılacak en uygun şelale ve gölet şekli (Pond Liner) gölet brandası, şiltesi ile yapacağınız sistemlerdir.

Ben size bunu tavsiye ederim, yap boz yapabilirsiniz hatalarınızı düzeltebilme şansınız vardır.

Betonla yapacağınız sistemlerin geriye dönüşü yoktur.

Bu arada, zıplamayan kurbağa görmedim fakat yükseğe zıplamayan kurbağa gördüm.

Siz karar verin biz kurbağayı hedeflenen yüksekliğe çıkarırız, merak etmeyin.
Tam da söylediğiniz gibi.. Söylemek istediğim herşeyi siz bir çırpıda anlatmışsınız Ustalara çok zor olacak dediğiniz gibi. Ben de karışırım zaten elimi oraya buraya sürmeden olmaz.

Şilte konusunda onaylamanıza sevindim. Evet elimizdekiler bunlar. Taşlar konusunda da haklısınız. Keşke o güzel taşlardan temin edebilseydim. Ancak bu sene bahçenin masrafı bizi çok aştı. Ama bu havuzu da bu sene yapmayı çok istiyoruz. Belki seneye bıraksaydık daha kolay olurdu ama bu bahçe aşıkları hep böyle aceleci sanırım Sökülen taşlar en azından kaya bahçesi ve çevredeki alan için fena görünmüyor. Onların da resmini ekleyeyim sizin fikrinizi alırım.

Bu şartlar altında sizin de teknik desteğinizle en azından kurbağanın aynı türde arkadaşları arasında. en yükseğe zıplatabilir miyiz dersiniz )

Sevgi ve Teşekkürlerimle..

Nurgül

nurguldk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön