View Single Post
Eski 22-03-2011, 21:00   #209
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Son 10 dakika gibi kapağı açmadın mı?

Bence bir dezavantajı yok.
Aksine ekmek üzerinde un olmasından pek hoşlanmayan benim gibiler için bir cankurtarıcı

Aslında bir süredir silikon kağıt kullanıyorum, yağlı kağıt harcamaktan kurtuldum...
Son 10 dakikada kapağı açtım, yoksa hiç kızarmayacaktı. Aslında parlak, çıtır güzel bir kabuk oldu ama rengi tutturamadım.

Tencere içinde şekillendirmek için yağlı kağıt kullandım, silikon kağıt sadece düz tepside kullanılmıyor mu?

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön