View Single Post
Eski 22-03-2011, 14:25   #907
Nuri Murvet
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk Mesajı Göster
Nuri Bey Merhaba,

Çalışmalarınızı keyifle takip ediyorum. Çoğu zaman benim hayallerimin çok ötesinde işler yapıyorsunuz. Bu bahar bir şelaleli havuz ve çevresini kaya bahçesi yapmayı çok istiyoruz. Bu eklediğiniz resimleri çok beğendim

Biz ve havuz yapımında yardımını isteyeceğimiz ustalar bu konuda teknik bilgiye çok fazla sahip değiliz. İşin aslı, siteden ve internetten edindiğimiz bilgilerle bu işe kalkışacağız. Bu nedenle sizin fikirleriniz benim için çok değerli

Şelaleli havuz yapmayı planladığımız alanın resmini aşağıda ekliyorum. Yamaç olduğu için sanırım biraz zorlanacağız ve teknik bilgiye ihtiyacımız olacak.
Şimdiden değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Eklenti 197995

Merhaba sayın nurguldk

Örnek olarak paylaştığım fotoğraflar küçük ölçekli bahçeler için uygun tasarımlardır.

Sizin paylaştığınız fotoğraftaki yamaç bizim uygulama yapmak istediğimiz fakat arayıpta bulamadığımız arazi yapısı var.

Neler yapılır, neler yapılır düşünemiyorum...

Bu tip kotlu arazilerde hayal gücü geniş ve tasarımı uygulayacak ustalar çok önemli, genelde uygulamacılar taş ustaları oldukları için duvar yapar gibi taşlar sıralanıyor rezalet bir görüntü oluşuyor.

Maliyeti yüksek olduğu içinde kıyılıp yıkılamıyor, hilkat garibesi gibi o çirkin manzara seyrediliyor.

Bu tarz arazide doğal taşlarla yapılacak şelale ve göleti yapacak ustanın veya firmanın daha evvel yapmış olduğu uygulamaların referansına bakın hemen karar vermeyin..!

Siz yapacaksanız eyvah, ne kadar eliniz yatkın bilemiyorum.

Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz, bu da çok önemli hayalin sınırı yok çok yükseklerden uçmayalım...

Siz yapacaksanız elimden gelen yardımı yaparım merak etmeyin, yakın değiliz ki hemen gelip yapalım.

Arazinin kar olmayan fotoğrafını yükleyin alıcı gözle bir bakalım, size en az bütçeli, normal bütçeli ve vay be adamlar ne yapmış gibi uçuk bütçeli fikirler vereyim

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön