View Single Post
Eski 21-03-2011, 22:41   #897
kazim polat
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Arkadaşlar merhaba,

Sayın Hosseda, büyük bir haz ve de heyecanla takip ediyorum yazılarınızı ve de fotoğraflarınızı. Neler yaşadığınızı ve de hissettiğinizi sanırım en iyi ben anlıyorumdur şu sıralarda. Zira ben de aynı mutluluk, heyecan, karmaşa ve de sıkıntıları yaşamaktayım.

Evin çatısı örtülüp kabası bittikten sonra, ince işlere başlandı. Baştan beri direttiğim ahşap doğramalar nihayet takıldı. Arkadaşım olan marangozum, müthiş bir iş çıkardı, gören herkes çok beğeniyor. Islak duvar kaplamalarını, internet sitesinden bulup giderek aldığım, eskitme traverten kesme taşlarla yapmaktayız. Bu, evin genel yapısına da çok uydu diye düşünüyorum. Yapay herhangi bir ürün kullanmama çabası devam etmekte. Çatıdaki foamboard, p3000 ısı yalıtım şiltesi ve doğramaların sıkıştırılmasında kullanılan köpükler hariç, şimdilik başka bir yapay malzeme kullanılmadı.

Su tesisatının döşenmesi bitti. Bir yandan da elektrik tesisatının döşenmesi devam ediyor. Akabinde taban döşemesine başlanacak ama, zeminin terazisinin kaçık oluşundan dolayı, tekrar tesviye betonu atılması gerekiyor. Bu biraz işleri aksattı ve de moralimi bozdu.

Bahçedeki bir taşa oturup, yapılanlara bakıp, henüz yapılmayanların hayalini kurmak, çekilen tüm sıkıntılara rağmen çok zevkli. Umarım herkes, içinde yaşattığı " hayal ev " fikrini en kısa sürede hayata geçirebilir. Selamlar.

Eklenen Resimler

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön