View Single Post
Eski 20-03-2011, 19:54   #276
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Yeşillim,
Yaşıyor olduklarını bilmek yeter zaten, Ben sabırlıyımdır beklerim yeterki dışarı çıkarttığım saksı olmasın ölenleri dışarı çıkartıyorum. epeyce kayıp varki çok yer boşaldı bazı türleri çok çeliklemiştim. İyiki öyle yapmışım, aralarında 1 tanesi yaşama sarılıyor. hemencecik yeşil dal beklemiyorum zaten uzun süre soluklansın razıyım

Sevgili Delete61,
Üzüntüm çok büyük değil, tabiiki hepside yaşasa çok mutlu olurdum. Bunlar bizim için hepside tecrübe, böyle kayıplarla sonbahar da sipariş açılacağınıda öğrenmiş olduk.
Bu kayıplar yıldıramaz bizi,
Yaşayanlar bizim, hepimizin.
Gelecek yıl çelikleri alma zamanı bak kaç kişiyi mutlu edecek.Bunu düşünebilmek bile güzel. Keşke diyorum kaybettiğim çelikleri burda koleksiyoncu arkadaşlar deseki, ben çelikledim ektim satıyorum balıklama dalarımgümrüğemi takılacak kargommu kayboldu derken çeliklerin geliyor yarı ölü yarı yaşıyor küflenmiş bunu telefi edebilecek alternatifler bulmalıyız.
Eski koleksiyoncu arkadaşlar özellikle bize böyle bir süpriz yapsalar ne güzel olurdu, emin olabilirsiniz ben denedim çeliklenen hoya daha bir iştahlı büyüyor
Ölen hoyalar Tayland'lıların, yaşayanlar bizim

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön