Cumartesi günü Sapancadaydık, hava yağmurlu ve pusluydu.
Sevgili eşim mazıları ve limon selvileri budamaya başladı kalan kısmını haftaya tamamlayacağız.
Bende biraz gül bahçesi ile ilgilendim gerçi bu sene artık sadece güllerin olduğu bir bahçe olmayacak. geçen sene başlayan değişim bu sene sonuçlanıyor. ağırlık güllerimizde olmakla birlikte. Üzümsü bitkilerin ağırlıkta olduğu bir bahçe oluyor. Bunun yanında iki avakado, ağaç hatmi, fil bahri ve başka bitkilerin olduğu bir bahçe oluyor. Bahçe tam olarak olduğunda tek, tek fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım.
Her şey olsun sevdası yüzünden aldığım bazı bitkileri nereye koyacağımı bilemiyorum. Bu nedenle bu yıl aramıza katılan süs eriği, paw paw, jakarandayı şimdilik sakıya aldım bu yıl biraz gelişsinler seneye bir yer bulacağız artık.
Filizlenen bazı tohumları yine küçük saksılara şaşırttım. Yerleri hazır olunca yerlerine alacağım. Havalar tekrar soğudu bakalım soğuk havadan nasıl etkilenecekler.
Bu hafta bahçelerde bir gelişme olmadığı için fazla fotoğraf çekmedim. Çektiklerimi sizlerle paylaşıyorum.