View Single Post
Eski 19-03-2011, 02:30   #150
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yıldız Mesajı Göster
Çok güzel, maşallah. İçime doğru şeyler doğmuş, şimdiden başladı güzel resimler. Arkası kesilmez inşallah.
Kesilmeyecek sevgili Ayşe Yıldız. Bitkilerimi kare saksılara geçirme işlemlerim bitti sayılır. Sırada yenilerle eskilerin kare saksılardaki fotoğrafları var. Son fotoğraftakiler çiçeklerini açsınlar diye yuvarlak saksılarda bırakılanlardan oluşuyordu. Malumunuz yer değişikliği tomurcukların açılmadan dökülmesine sebep olurdu. Onları Çanakkale Zaferi için sergilerdim. Devamı çok yakında

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dileknş Mesajı Göster
Sayın sariefe 18 Mart için yazdıklarınız ve eklediğiniz fotoğrafların hepsi çok güzel.Emeğinize sağlık.
Beğenmenize sevindim sayın dileknş.

Saygılar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Çanakkale Zaferini bu güzel kaktüs çiçekleriyle kutlamanız çok güzeldi.

Stenocactuslar gövdesindeki dalgalanmalarıyla çok ilgi çekiciler. Gymnocalyciumdan bende de var. Geçen yaz çok çiçeklenmişti. Bu kışı kilerde yetersiz ışıkta geçirdi, havalar artık ısınsa da kaktüsleri bol bol güneşlendirebilsem diye düşünürken sizinkilerin çiçek ve tomurcukları enerji verdi. Hepsi birbirinden güzel, bol bol çiçeklerini görün...
Sevgili selenn güzel sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkürler. Beğenmenize sevindim. Darısı başınıza.

Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu Mesajı Göster
Son resimdeki Astrophytum asterias'tan bende de var,bu yıl açacak mı diye bakıp duruyorum.
Diğer çiçekler de muhteşem,darısı tüm bekleyenlerin başına.
Teşekkürler sevgili umutyolcusu. Umarım herkesin bitkileri bol bol çiçek açar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fund@ Mesajı Göster
Sayın Sariefe, bitkilerinize nazar boncuğu takın nazarımız değecek yoksa..erkenden ne güzel tomurcuklanmış hepsi.bol bol açacaklar bu sene galiba
Sevgili fund@ sizlerin nazarınızın değeceğini sanmıyorum. Hatta ben çiçeklenmeyi teşvik etmek için bitkilerimi vitrine çıkarıyorum. Siz güzel gözlerinizle bakınca daha çok açıyorlar Bu çiçekliler ve tomurcuklular Antalya ikliminden geldikleri için bu haldeler. Çiçeksizleri yakın zamanda huzurunuza çıkaracağım. Güzel güzel bakın iyi dileklerinizle besleyin ki bol bol açsınlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice Mesajı Göster
Evet evet Ağaçlar nettin doğum günü harika oluyor.Biz geçen sene eşimle ilk kez katıldık .Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .Malesef benim etobur sizlere ömür.Ben baksaydım ölmezdi ama eşim sanırım ona bakamadı ' yeşil yaprağı var hala ama zor toparlayacak gibi

Yeni aldığın kaktüsler çok güzel .Bol çiçeklerini görelim inşallah )
Biraz önyargılı olacağım ama Vft toparlayacak bir bitki değildir. Yanlış hatırlamıyorsam siz saf suda kullanmıyordunuz. Eğer öyle ise zaten bu kadar yaşaması bile bir mucize. Sizin canınız sağolsun. Onun yerine bir morricali koyarız

Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:25
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön