View Single Post
Eski 18-03-2011, 13:19   #134
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Sevgili Tolga artık benim de Echinocereus morricali'm var
Sizin adınıza sevindim sevgili bettyycim. Ben Praktiker' deki mevcut iki taneden birisini almıştım. Daha sonra gittiğimde diğeri satılmıştı. Sanırım sizdeki o değildir. Nerden buldunuz? Umarım çiçeklerini de görürüz. İyi günlerde bakın bitkinize.

Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Efecim hepsi çok güzel. Astrophiytumlar çok hoşuma gidiyor benim güle güle byüt güzel kaktüslerini
Teşekkür ederim sayın hocam. Astrophytumları bende çok seviyorum. Öyle ki buldukça biriktiriyorum. İlerleyen paylaşımlarda bunu daha iyi göreceksiniz. İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah hep birlikte büyütücez. Sulama benden dualar sizden

Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S Mesajı Göster
Vay öğretmenim bunlar ne böyle. Kare saksıların fotolarını bile milimi milimine yerleştirmişsiniz. Azcık destursüz bağa girelim dedim sabah sabah mest ettiniz. Daha ilk sayfayada bakamadım doğrusu. Sizi yürekten kutluyorum süpermiş bebeleriniz. Hiç bilmediğim bir tür ancak uzaktan seyreylemeyi severim. Yakınına gelince öpüyorlar biliyorum. Yaşadım onu yaşadım.

Başarı= Azim ve kararlılık+ idda etmek+ elbette sevgi

Doğrumudur öğretmenim.

Kolay gelsin.
Hoş geldin sayın abim. Bağ senin istediğin gibi gir Bunlar iğneli, ibreliye benzemiyor. Dikkatli olmayan uff olur

Formülünüz güzel olmuş. Biraz düzenlersek;

Başarı = Çalışmak + Azim (Kararlılık) + Sevgi

Daha doğru olur sanki

Size de kolay gelsin. Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yıldız Mesajı Göster
Güle güle büyütün Sayın Sarıefe. Bu sene bol miktarda çiçek resimleri göreceğimi düşünmeye başladım.
Teşekkür ederim sevgili Ayşe Yıldız. Öngörünüzde haklı olabilirsiniz. Kısa zaman sonra yapacağım paylaşım sizi doğrular nitelikte olacak

Sevgiler...

Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:17
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön