Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim
Sevgili Tolga artık benim de Echinocereus morricali'm var 
|
Sizin adınıza sevindim sevgili bettyycim. Ben Praktiker' deki mevcut iki taneden birisini almıştım. Daha sonra gittiğimde diğeri satılmıştı. Sanırım sizdeki o değildir. Nerden buldunuz? Umarım çiçeklerini de görürüz. İyi günlerde bakın bitkinize.
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Efecim hepsi çok güzel. Astrophiytumlar çok hoşuma gidiyor benim güle güle byüt güzel kaktüslerini
|
Teşekkür ederim sayın hocam. Astrophytumları bende çok seviyorum. Öyle ki buldukça biriktiriyorum. İlerleyen paylaşımlarda bunu daha iyi göreceksiniz. İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah hep birlikte büyütücez. Sulama benden dualar sizden
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S
Vay öğretmenim bunlar ne böyle. Kare saksıların fotolarını bile milimi milimine yerleştirmişsiniz. Azcık destursüz bağa girelim dedim sabah sabah mest ettiniz. Daha ilk sayfayada bakamadım doğrusu. Sizi yürekten kutluyorum süpermiş bebeleriniz. Hiç bilmediğim bir tür ancak uzaktan seyreylemeyi severim. Yakınına gelince öpüyorlar biliyorum. Yaşadım onu yaşadım.
Başarı= Azim ve kararlılık+ idda etmek+ elbette sevgi
Doğrumudur öğretmenim.
Kolay gelsin.
|
Hoş geldin sayın abim. Bağ senin istediğin gibi gir

Bunlar iğneli, ibreliye benzemiyor. Dikkatli olmayan uff olur
Formülünüz güzel olmuş. Biraz düzenlersek;
Başarı =
Çalışmak + Azim (Kararlılık) + Sevgi
Daha doğru olur sanki
Size de kolay gelsin. Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yıldız
Güle güle büyütün Sayın Sarıefe. Bu sene bol miktarda çiçek resimleri göreceğimi düşünmeye başladım.
|
Teşekkür ederim sevgili Ayşe Yıldız. Öngörünüzde haklı olabilirsiniz. Kısa zaman sonra yapacağım paylaşım sizi doğrular nitelikte olacak
Sevgiler...