View Single Post
Eski 17-03-2011, 13:18   #394
cagatayc78
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 104
Unhappy

arkadaşlar,

1- bizimkilerden de evde fazla bitki bulunduğundan bahisle protesto geldi,alerjiyi azdırırmış fazla bitki Artık ne diyeyim apartmanda bitki yetiştirmek ne zormuş,
2-sonuçta protestolar neticesi bitkilerin yarısını miraclelarda,guava ve ananasta dahil (ananas için biraz zor bir durum ) zaruri balkona koydummartın sonlrarına geliyoruz,yaz yaklaşıyor allahtan,istanbul için şu 8 gün için don tehlikesi gözükmüyor artık havada güzel üzerinde de naylon var,umarım yaşarlar) resimlerini yine çekip size göndereceğim.
3-İşyerimdekiler ise hala eski yerlerinde 2 yapraklı olanda 3.yaprağını çıkardı,işyerindeki 3 yapraklı miracleda ise bu hafta gözle görülür fazla bir gelişme yok, bakalım başka yapraklarda bekliyorum resimlerini koydum.
4-Passiflora incarnataya gelince,Passiflora incarnata son olarak 2 çift daha yaprak çıkardı, son 12 günde 4 çift yaprak çıkarması,hızlı büyümesi,soğuklara dayanıklığını,evdeki protestoları gözününe alarak sitedeki yetkililerle konuştum,hemen sarmaşığı saksısından çıkarıp, site bahçesine dikmeyi zevkle kabul ettiler artık sitemizde inşallah 3 ay içinde dev bir passiflora incarnata bitkisi ile güzel meyvelerini hayal ediyorum.tabi verirken bana ileride yeni bir passiflora bitkisi için bir çelik vermelerini ve meyvelerinden vermelerinide şart koştum. Bitkiyi teslimden önceki son halide ektedir artık daha büyüdükçe bahçeden çekip görüntüsünü yollayacağım.

Eklenen Resimler
   
cagatayc78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön