View Single Post
Eski 19-02-2007, 22:43   #72
Yalnız Çınar
Yalnız Çınar

Giriş Tarihi: 22-05-2006
Yazılmazsa gündemden çıkacak...

Orman yangınları konusunda yazılmadıkça bu topik, forumda hep arka sıralara, arka sayfalara gidecek, nihayetinde gündemden çıkacak.
Her ne kadar, orman yangınları konusunda yazmayacağım dediysem de bu konunun tekrar gündeme gelmesi için, tekrar ormanların yanmasını beklemeye gönlüm razı olmadı.
Değerli arkadaşlar; biliyorum. Gücümüzü aşan bir mücadele içine girmemizi bekliyorum hepimizden ama ne yapayım, dayanamıyorum. Tekrar ormanlarımız yanıyor haberlerini almayı, beklemeye dayanamıyorum.

Günü belli olan ölümü beklemeye benziyor bu bekleyiş...

Ben fırsat buldukça yazacak, yazdıkça bu topiği hep üst sıralarda tutmaya gayret göstereceğim.
Ne güzel bir aralar arkadaşlar, yangınları önleme yöntemleri konusunda öneriler üretiyordu. Yangınlar başlamadan bu önerileri çoğaltalım ve medya ile paylaşalım. Mutlaka içimizde gazetecilikle ilişiği olan ya da içimizde gazeteci olan arkadaşlar vardır. Medya ile temasa geçmenin onların ilgisini çekmenin bir yolunu bulabilir ve kamuoyu oluşturabiliriz.

Haydi gayret arkadaşlar! Ağlama, sızlanma mevsimi gelmeden biz çalışmalarımıza devam edelim.

Bu konuya katılımları bekliyorum.

Sağlık ve esenliklerle...

Yalnız Çınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön