View Single Post
Eski 16-03-2011, 08:04   #392
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Unhappy

Sevgili Dilaver bey,
Gerçi sohbetlerimizde her defasında bu olayın gidişatını ve neler yapılabilirlerini hep konuşuyoruz. Aklıma bir fikir geldi, zaman ayırsanız botanik bahçesinde var olan türleri yazsanız, bizde elimizden geldiğince orda varolmayan türleri göndersek botanik bahçesine. Hatta yapacağımız alışverişten alacağımız indirime bu botanik bahçesi için sipariş açılsın bu sizin düşüncenizdi ama ben bunu destekliyorum. Eminim bu düşünceyi destekleyen birçok arkadaşımız çıkacaktır. Botanik bahçesi resmi bir kurum, Neden hoya bölümü olmasın, Geçen yaz seralarını gezerken ağzım açık gezdim diyebilirim. Hoya bölümünü çiçeklendiği zaman gezenler gözümün önüne geliyor. Sadece Sizin çabalarınızla kalmasın bu işe gönül vermiş olarak hepbirlikte destekte bulunalım. Kabul ederseniz elimde var olan türleri siz biliyorsunuz hangisi ihtiyaçsa hemen ondan ekeyim Yaz Ayına kadar köklenmiş olur ve gittiğimde botaniğe sizin adınıza ve oluşumu destekleyen grup adına katkıda bulunurum. Geçen yıl Elimde 1 tane hoyayla gitmiştim umarım hala yaşıyordur. Benim hoya yetiştirmemle bilimsel araştırma ve yetiştirme taabiki kıyaslanamaz. Gerçekten bizimde Vatanımızda Hemde Akademik ilmin altında her türünün çoğaltılmasını gerçekten çok istiyorum. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa ben hazırım. Bu oluşumu ve yaptığınız bütün çabaların geleceğini Dostlarımızla paylaşmanızada ayrıca çok sevindim. Tek başınıza Kalmayın istiyorum.
Hoya sever Dostlarımız neler yapılabilir, Kolları sıvayalım Hepimizin katkısı olsun. Bizim yaşadığımız Sıkıntıları bizden sonrakiler çekmesin.

En son yaptığım alışveriş aleya gardenden,Yazık diyorum 300 liranın yarısı çöpe gitti. Yarı ölü vaziyette(küflenmiş, çürümeye yüz tutmuş çelikler) gelen çeliklerimi görüntüsünü sizlerle paylaştım. Neden gelecekte paralarımız yine çarçur olsun bu oluşumu desteklersek daha sağlıklı çelikler getirtebiliriz.
Aydın nesiller yetiştiren Resmi bir Kurum için,

DESTEKLEMEYE Ben VARIM DİYORUM....

Teşekkürler Dilaver bey, İyiki varsınız....

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön