Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seyyah53
fakat yazılarınızdan da anladığım kadari ile gerçek bilgiye ve karşı görüşe son derece kapalısınız...hayvan besleme hakkındada kulaktan dolma bir çok bilgiye sahipsiniz, burada bu başlığı okuyan çoğu insanı yanlış yönlendiriyorsunuz...
|
Korkmayın kimse bana bakıp yanlış yönlenmez. Herkes işini bilir. Danışmanlık firması değil ki burası . . .
Doktor değilim. Ziraat Mühendisiyim, ve de meslek öğretmeniyim. Bilgiye kapalı olduğumdan değil, ne zaman bu forumda bir başlık açılsa baştan bir fikir beyan etmeyen ama konu iyice şekillendikten sonra bilgi satmaya çalışan yazılar gelmeye başlar ve ne hikmetse bir işin olmayacağını ispata çalışır ben sizlerden daha çok biliyorum der işte buna kapalıyım.
(Samimi fikrini paylaşıp tecrübelerini yazanları kastetmiyorum. Onların ki bilgi satıp manevi tatmin bulmakla alakalı değil zira)
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seyyah53
mevlanın bir lafı vardır...'oğul senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır' diye ben daha ne yapayım...
|
(Hadiste bu manada, özellikle Rabb anlamında kula mevlā denilmesi yasaklanmıştır) Ayet olur yoksa . . . Dikkat !!
Anlamayacağımıza göre bir şey yapmanız da gerekmez kendinizi neden yoruyorsunuz ki zaten ?