View Single Post
Eski 14-03-2011, 15:10   #297
kazanlik
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-06-2010
tutturmussunuz risk diye,,

trafik kazalarinda kac kisi oluyor haberiniz vardir herhalde,,o zaman niye cocuklarinizi servise bindirip okula gonderiyorsunuz? yuruyerek gidin isinize,,

dersenizki ben yururum,, kusura bakmayin ama siz tabanlari sisireceksiniz diye beni yurumeye mahkum edemezsiniz,,

lafi cokda guzel anlamissiniz ama safliga veriyorsunuz,, riyakar falan diye,,

Nukleer lazimdir,, cernobilde olsa , japonyada olsa BEN ve hayatta kalan kalan herkez yeni ve daha guvenli santral kuracaktir. NOKTA.
Bunun boyle oldugunu sizde gayet iyi biliyorsunuz,

gecen yorumlarda nukleer kaza olasiligi, kirlenme , gelecek v.s. istatistikler vardi. bende size bir istatistik bilgisi vereyim,, hemde %100 dogru, milyonlarca yil kanitlanmis bir sonuc. her insan ölur, madem cocugunuzunda yaslanip ölecegini biliyorsunuz , neden cocuk yapiyorsunuz? evlat katili misiniz?

yenilenebilirle ilgili olarak bir daha soyleyeyim, önce kurun santrali sonrada istediginiz kadar panel v.s. yerlestirin,, Ben 500kW motora her start verdigimde calismasini isterim.

balkondaki panelden iki tane eko lambayi calistirip sonrada insanlari cinayetle suclamayin,, bana benim gibi damdan dusmus adam getirin, catisindaki panelden , balkondaki pervaneden camasir makinasi calistirmis adamdan fazlasini,,, fabrika calistirmis adam gosterin,, bende nukleere karsi cikayim,,camasir makinasi emperyalizmin v.s. ...... diyecekseniz ,,

bekara kari bosamak kolay geliyor,,

su anda camdan baktigimda ruzgar gullerini goruyorum,, balkanlarin tepesinde 11 adet, 1000kW ve sadece biri donuyor,,
ayrica yan taraftaki arsada buyuk 20m lik bir kule var,, gunes isinlarini toplayip havayi isitiyor,, isinan hava pevaneyi ceviriyor, 3 kW elektrik uretecekmis,, guya,, avrupa birligi fonlarindan yesil enerji diyerek 10bin euro aldi adam bu gunes paneli icin,,
merak edenlere fotolarini yollarim.

simdi, ruzgar kesildi,, havada kapali,, bu fabrika nasil calisacak? baska sehirlerde ruzgar varsa mi? ee, ne oldu %19 nakil kayiplari..

riyakar olmayan arkadaslar gelip uflesinler pervaneleri,,

ben gercekleri konusuyorum, kendi fikirlerimi ve kendi tecrubelerimi,,

tasarruf yontemlerini destekledigimi daha kac kez yazmam gerekecek.

insanlar öldu diye lafini daha kac kez carptiracaksiniz, Canakkale savasindada insanlar öldu, dedelerimiz öldu, o zaman savasma , sevis,,

kazanlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön