Sn. memet sizin gibi dusunmeye baslarsam yoga dersleri alip Fenshui kitaplari okumam gerekecek.
beni insan hayatini hele hele kendi cocuklarimin hayatini hice saymakla itham ediyorsunuz,, sizce japaonlar kalan 54 nukleeride yikacak mi? yikilanlarin yerine 3 tane daha yeni santral kurduklarinda japonlarida salaklikla mi itham edeceksiniz?
284. mesajda nukleeri savunanlarin yasamasini dahi istemem diye yazmis bir hemsehrim (karabuk)buna bir yorum yapmamissiniz,, herhalde sizde oyle dusunuyorsunuz,,
nukeeri savunanlari once umursamazlik sonra riyakarlik, simdi canilikle sucluyorsunuz. yarinda katil diye polise bildirirsiniz herhalde. bu forumun keyfi kacti.
ayni depremle ruzgar gulleri yikilinca, paneller devrilince elinizdede HES,TES, nukleer yok, neyle haberlesip , insanlari neyle tedavi edeceksiniz? haaa,pardon dumanla haberlesip, gulsuyunuda yaralarin ustune serptik mi tamamdir,,
benim yukarida bu kadar yazdigimdan cika cika bu sonucumu cikardiniz, colugu cocugu yok olsun,, eneji olsunda nerden olursa olsun,, valla sizede bravo.
Ben yukarida tecrubelerimi paylastim,
|