View Single Post
Eski 12-03-2011, 23:53   #45
Müdürün Bahçesi
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Foça dönüşü, tekrar Aliağa'ya ve karanlık çöktüğü için bir gün önce zaman bulamadığımız Sevgili Müdürün bahçesine uğradık.

Tarlaya ip üzerindeki asma köprüden geçerek ulaşılıyor. Ensar köprü üzerinde.

Eklenti 195548

Kısa sürede dostluk kurduğumuz müdürün can dostu köpeği. Müdür Bey'in söylediği kadarıyla hiç kimseyle bu kadar kısa sürede kaynaşmamış. Bakmayın siz öyle sert bakmasına, dost olduğunuzu hissettiğinde başının uzatıp okşatıyor.

Eklenti 195549

Bunlarda Müdür Bey'in doğal yumurta deposu. ancak Ensar'ın dediğine göre horoz sayısı fazlaymış. Bir kaç tanesi mangalda kızaracak galiba

Eklenti 195551

Bunlarda Müdür Bey'in bahçesinin panoramik görünümü. Zeytinler sağlıklı gözüküyor. Ancak tarlada drenaj sorunu var. Çünkü hem bahçenin iki yanında arıklar var, hem de alt tarafından dere akıyor. Zeytinlerde değil ama diğer bir iki meyve ağacında bunun belirtileri var. Üstelik tam çukurda olduğu için fazla don alıyor. Kısacası Müdür Bey'in işi zor. Tez elden drenaj sorunu çözülmeli. Soğuklardaysa Müdür Bey bahçeyi boşlamayıp bir kaç noktada saman yığını yakmalı.

Eklenti 195550

Eklenti 195552

Müdür Bey hem bize Muttalip hem de MUttalip'e kendi yapmış olduğu yeşil zeytinlerden ikram etti. Israrla bize çok alın dedi ama, biz diğer arkadaşlara da kalsın diye birer şişe aldık. Hani uğrayan olursa hem Müdür Bey'in misafirperverliğini ve dost sıcaklığını görecek kem de zeytini kapacaktır
Sevgili Acemi Usta
Fotorafların ,yorumların ve önerilerin için çok teşekkür ederim.
Ağaçlar Net,UBYİ 'nin güzelliğini kıymetini şimdi daha çok anladım.Ensar Bey'i,Muttalip Bey'i
ve sizinle tanışmamıza kısa sürede dostluk kurmamıza vesile oldu.
Aliağa'ya gelişinizden onur duydum çok sevindim.Bir şey yapamadım sizleri Bahçemde ağırlayamadığım için üzüldüm.Ensar Bey'in dediği gibi 4-5 adet Horoz fazlalığım var,ne zaman arzu ederseniz mangalda kızartmağa hazırım.Sevgilerimle.

Müdürün Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön