View Single Post
Eski 12-03-2011, 12:00   #100
seawindxxx
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 11-03-2011
Daha çok Kudret Tezel,Envor,Sarıcan ve Malbman beylerin dikkatine...
Arkadaşlar zaman zaman ağaçlar netten yararlansamda,aranıza yeni katıldım.Öncelikle hepinize güzel çalışmalarınız ve değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Kısaca paylaşmak istediğim konuya değinmeye çalışayım.
Ben bu yıl hobi amaçlı olarak topraksız tarımla uğraşmaya karar verdim ve en doğru bilgileri alabileceğimi düşünerek 3 gündür ağaçlar nette hemen hemen okumadığım, konuyla ilgili forum sayfası kalmadı.tabi bukadar konu başlığı altındaki paylaşımların hepsini 3 günde okumaya kalkınca bilgi edinmenin yanında bir bilgi karmaşası olmadı da değil.Hatta bukadar detaylı işlenmiş olabileceğini düşünememem dolayısıyla not almama hatası da yapınca herşey birbirine karıştı demek daha doğru olur.
Yani sayın Envor'un Pvc borular içinde akan su kültürüyle yetiştirdiği domates,marul [malbman cinsi ]vs yi güzel güzel incelerken,sislemeyle yeşillik denemesi çıktı,oda olur derken,durgun su kültürüyle karşılaştım.Hadi onda sorun yok ben pvc borulu sisteme döneyim diye düşünürken Envordan akan su kültüründe domateslerden yeterli verimi alamadım,"Katı Kültür" daha iyi verim verdi açıklaması geldi.Ne oluyor derken şimdi de üzerinde fide ve boruların olduğu uzun paketlerle (içlerinde ne olduğunu ve adını bilmediğim) bir sistem.Baktım ki hızınıza yetişemeyeceğim,bir mesaj atıp araya gireyim diye düşündüm.Forumlarda okuduğum sayfayı tekrar bulabilme özürlü olduğum için de en son bulduğum sayfadan aranıza katılmaya karar verdim.umarım değerli vakit ve bilginizi paylaşma isteğimi olumlu karşılarsınız saygılar...

seawindxxx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön