View Single Post
Eski 11-03-2011, 16:23   #219
kazanlik
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-06-2010
anlamsiz olan alternatifinin olmasi degil, alternatiflerinin hayata gecirilmesinin imkansiz olmasi, bir nukleer yerine bilmemkac milyon metrekare gunes paneli konulmasi, yuzbinlerce pervane v.s. ayrica bunlarin tek basina kullanilamayacak olmasi . sadece gunes ve ruzgarla bir fabrikayi 24 saat calistirin ,, bende fikrimden vazgeceyim,,

nukleer atiga gelince,, tehlikelidir dogrudur, ancak yonetilebilir, yani biriktirilebilir, yokedilebilir, saklanabilir, yeniden kullanilabilir, v.s.. sonucta rasgele birileri bu isi yapmiyor.

akulere gelince ,, dogrudur, aku sulari ile nukleer atiklar karsilastirilmaz,, ama birkac milyon akunun suyu yerine nukleer atigi tercih ederim,, Turkiye`de kac kisi aku geri kazanimi oldugunu, firmalari , yasalari biliyor? dunyada kac kisi bunu yapiyor,

vatandasinin cogu musluman olan ulkede bile insanlar minare goruntusunden rahatsiz iken milyonlarca metre kare gunes panellerini nereye koyacaksiniz? ruzgar gullerini nereye dikeceksiniz? ben kapi komsusuna canak anten sokturten komsular gordum,,

bu dediklerimi nereye yapacaksiniz, ? daga mi? ormana mi? cole mi? denize mi? orada yasayan canlilar bundan etkilenmeyecek mi? bunlar dogaya mudahale degil mi?

Yesil bir dusunce```evlerin catisi gunes paneli yapilsin`` cok guzel bir dusunce ,, tek soyleyebilecegim ``keske olabilse``, olumsuzluklarini **** neden olmadigini yazmiyorum,,

kazanlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön