View Single Post
Eski 10-03-2011, 23:57   #207
Kirmit
Ağaçsever

Kirmit's Avatar

Giriş Tarihi: 13-01-2011
Sayın engraulis,
Teklifiniz için sağolun. Biz de ailece işte sizin ortamı yakalayabilmek için taşındık geldik. Kendi doğal ortamımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Eğer işiniz tarımla ilgiliyse, anladığım kadarıyla öyle, sıkıntı çekmenizin sebebi bana göre enerji kaynağı değil uygulanan yanlış politikalar. İnanın o da, aynı politikayla, nükleer doğru birşey olsaydı da işimize yaramazdı halk olarak hepimize.
Ne mutlu size ki doğal gıdalara ulaşabiliyorsunuz. Biz de onu yapmaya çalışıyoruz şimdi.
Ama sanmayın ki tarım ticaretinde sıkıntı var da diğer alanlarda yok. Hepsi bir zincir. İnsanlar yeter ki inançlarını kaybetmesinler, düzgün ürünlerini üretsinler. O mutlaka olumlu yansıyacak.
Babam annem köyde büyümüş insanlar ve onlara tohumlarla ilgili yeni bilgileri aktardığımda, hem bahçe işlerine ilgi duymama şaşırdılar hem de demek ki eski yöntemle devam etmemiz gerek diye bana hak verdiler.
Şu sıralar tarımdan yeterince kar edemiyor olmanız bence çok normal. Çünkü tarımın gelişmesine imkan tanınmıyor, hatta hiçbir açıdan gelişmemiz istenmiyor diye düşünüyorum. Ben politikayla hiç ilgilenmedim ama bugün bu küresel politikaları görmemek de çok zorlaştı artık. Haliyle, mecburen görüyoruz
Umarım dünyayı yine daha yaşanılır hale getireceğiz. İsteğimiz, inancımız ve azmimizle.
Güzel düşünceye, olumlu dülşünceye ve o yönde çabaya ve sonuçlarına, başarılarına inanıyorum.
Sevgiler...

Kirmit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön