Sayın Sebahattin Sargın, arkadaşlar merhabalar.
Yaklaşık bir ay önce evde yumurta hariç hemen pişirilip yenebilecek bişey kalmadı. ertesi
günde oturduğum sitede çok güzel çoğu kendisi üretici pazarımız var. Genelde bu pazardan
alış verişlerimi yaparım, sebze bakliyat gibi. Çocuklar anne çorba yap diye tutturdular.
Sizin daha önceki tokat gibi bilgilerinizden sonra değil yemek, görmek bile istemediğim
hazır paketlenmiş hani sözde hiç bir katkı maddesi bulunmayan severek zehirlendiğimiz,
pardon yediğimiz çorbalardan, çocuklarım bakın bu çorba bu evde son defa pişiyor ona
göre dedim. Zaten kıyıda köşede kalmış son iki paketti. Paketi boşalttım tencereye.
İçindekileri biliyorum ama bi daha bakıyım dedim. Okumak ne mümkün sayın amatör hobici
nin dediği gibi görünmüyor bile. Allah' ım nasıl pişirdim bilmiyorum, aceleyle telefonun
başına koştum. Müşteri öneri hattı diye numara vermişler aradım, sesli yanıt ta ad soyad
telefon no alınıp geri dönüleceği belirtilip öneri soruluyor. Mesai saati dışında böyleymiş.
Yazıların okunmadığını, ürettiğiniz mamulun nelerden oluştuğunu bilmek istediğimi, daha
büyük yazılmasını istediğimi söyleyip kapattıp. Ben ev de yokken aramış olabilirler, daha
arayıp soran yok.
Ben kendimce ilk adımı attığımı düşünüyorum. Arkası gelecektir eminim, dün yazıyı sordum
yarın da GDO' yu sorarız onlara inşallah.
Sayın Sebahattin Sargın sizin sayenizde öğrendik GDO' yu. ALLAH razı olsun sizden.
Umarım herşey gönlünüzce olsun, bilgilerinizi daha çok anne baba okusun.
SEVGİLER SAYGILAR
|