Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibrahim doğan
*** sn.thempest..... ankara gölbaşında hacımuratlı köyünde yerimiz..şu an plan aşamasındayız ama mart 20 dedimi fideleri dikmeyi planlıyoruz yardımlara ****** hayır demeyiz ...görüşmek üzere...
|
herkese namaste,
İbrahim Bey, Google'a "perlit domates" yazınca ilk sayfadaki 10 sonuçtan 3'ü bu konuya yönlendirme yapıyor, vallahi yalan dolan yok, ben de her gün açıp feyzalıyorum, var mı planlanan tarihte bir değişiklik? Ankara'da havalar nasıl? dün Antalya'ya kar yağdı, herkes şaşkın.
bir de ben acayip seviyorum hepinizi, Enver Bey alınmış, gücenmiş, Kudret Bey'in kulağı çınlamış, takipçisi olduğum dizi gibi oldunuz hepiniz.
onun içinküne, sıradaki şarkıyı hepinize armağan ediyorum, Erkan Oğur'dan, Zeynep bu güzellik var mı soyunda, yalnız rakı için erken henüz, lütfen akşamı bekleyiniz.
bunun dışında, fide için firmaları arayıp sipariş verdikten sonra atıyorlar tohumları anladığım kadarıyla, yani domates için tohum vs. temin süresi olarak 10 gün, onun dışında da 40 gün kadar vakit istiyorlar, burada geçen seneki 5 milyonluk domates döneminde voleyi vurmuş seracı bir abiyle konuştum, "24 kuruşa canavar gibi İsrail fidesi aldık, önceden adımızı yazdırdık, sıraya girdik, bekledik, üretip gönderdiler" dedi, Enver Bey'di sanırım fesleğen yetiştirip gelirinden memnun kalmayan, işte kimdiyse onun çok tatlı bir elektrikli battaniyeli çimlendirme odası vardı, cin biber tohumu aldım geçen, tohum alırsanız, ki paketinden 420 tane çıktı, bir paket tohumla çıkabilirsiniz fide işinin içinden aslında, ben yapacağım sanırım kartondan bir kulübe salonun köşesine, fide satmak da iş neticede, ama düşünmüşsünüzdür siz zaten bunları
perlit için de İzmir'de Persa varmış, onunla konuştum, m3'üne 48 TL + KDV dedi, nakliye de 700-750 gibi tutar dedi, burada tarım malzemeleri satan bir yere sordum, 200 lt'sine 13 Tl dedi, sizin durumunuzda 220 poşet * 2 fide * 8 lt / 200 * 13 TL = 228 küsür, 230 TL yapar yanlış değilsem
neyse, dükkandayım şimdi, bilahare istişarenize dahil olmaya çalışacağım
saygı, sevgi