View Single Post
Eski 10-03-2011, 11:25   #80
Gülsüm Güven
Yeni Üye

Gülsüm Güven's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maybach Mesajı Göster
sanırım sizi yanlış bilğilendirmişler Sivas kangallar uluslar arası Türk çoban köpeği olarak litaratürde yerini almış tanınan safkan tescilli ırkdır.
Sn. Mybach
Bu yazdıklarınızı belgeleyebilir ya da kaynak gösterebilir misiniz? Türkiye'de Tarım Bakanlığınca yetiştirilen Kangallar'ın dahi uluslararası tescilleri yokken (Yani Türk resmi makamlarının bile haberleri yokken) bu bilginin doğruluğuna inanmak benim için bir hayli zor da.. Ancak şunu bilmenizi isterim, ben hiç kimseye karşı değilim. Kaynak gösterilerek verilecek her türlü bilgiyi değerli bulurum. Fikir alışverişi benim için çok önemlidir. Türk Devleti'nin en yetkili birimleri (Tarım Bakanlığı) ve Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri (Kinoloji) Federasyonundan daha yetkili makamlar olmadığına göre ve onlar bu köpeklerin uluslarası tescil almadıklarını söylediklerine göre bunun aksini iddia edenlerin kanıt göstermeleri gerek. Zaten benim de aradığım bu. Yani Kangallarımızı uluslarası mercilerce tescil edilmesi en önemli hedefimiz. Umarım bize yardımcı olur ve iddianızı doğrulayan adreslere ulaşmamızı sağlarsınız. Şimdiden teşekkür ederim.

Gülsüm Güven Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön