Sevgili
shapsough teşekkürederim. Limon selvilerimin Topiaryy' si için de, senin deneyimlerinden yararlanacağım. Bana yardım edeceğinden eminim. Selamlar.
Sevgili
nergis06;
Size esin kaynağı olabilecek bitkilere sahip olmak beni sevindirdi. Ayrıca, kişiliğime yönelik övgülerinizle de gururumu okşadınız. Sağolun.
Yücel Bey'ciğim;
Geldiğim günlerdeki yağışssız 2-3 günde, bende budamalarımı yapıp, Bordo bulamacını attım.
Leylandi ve Limon Selvilerin budanması kaldı. Birde toprağa direkt ekilecek tohumlar için yer hazırlanacak. Onun içinde birkaç gün güneşlenme gerekiyor.
Olur inşallah.
Sanada kolay gelsin. Selam ve sevgiler.
Sevgili
Adalet Yağcı;
Ne kadar gecikirse geciksin, önümüz bahar! Havalar güneşlenmeye görsün, bu soğuk günleri unutturacak hızda doğadaki canlanmayı göreceğiz. Değil mi?
Siz de kendinizi bir yayla turuna hazırlayın derim ben!
Selam ve sevgiler.
Sevgili
Fatma Sunay;
Bende, benden önce bahçe oluşturmuş arkadaşlarımızdan çok şey öğrendim. Bu süreç böyle sürüp gidecek.
Bahçemden birşeyler görüp öğrenmek istemeniz, beni mutlu ediyor. Sağolun. Sağlıkla kalın.
Sevim Hocam;
Öncelikle bir gün geciklmelide olsa, bende sizin şahsınızda, tüm bayan arkadaşlarımızın ''Kadınlar Günü'' nü kutluyorum.
Çan Şarmaşığı ile deneyimlerim sanırım bundan sonra yetişitirecek arkadaşlarımıza ışık tutacak nitelikte şaşırtıcı oldu.

Tohum kapsülleri hala yeşil. Bakalım ne olacak?
Selalar.