View Single Post
Eski 28-02-2011, 20:43   #193
merichan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 06-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun Mesajı Göster
Sevgili merihcan güzel görüşleriniz için teşekkür ederim Şu an balkon çok renksiz, umarım baharda yine cıvıl cıvıl olur Güneşe ve rüzgara dayanıklı çiçekler seçerseniz ve sitemizde verilen bilgiler doğrultusunda onları yetiştirirseniz çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Agaclar.net hem bilgi , hem de her türlü tohum ve çelik paylaşımı ile olağan üstü bir platform. Uygun başlıklarda her sorunuza cevap ve yardım gelir Sitemize hoş geldiniz, sevgiler
Desteginiz icin cok tesekkur ederim Sevgili Fusun, esimle birlikte burada bulabilecegimiz gunese ve ruzgara dayanikli cicekler hakkinda kucuk bir liste hazirladik, insallah yavas yavas balkonumuzu ciceklerle donatmaya baslayacagiz. Agaclar.net ailesine katilmak gercekten cok guzel ancak benim buradan tohum ve celik paylasimlarina ortak olma imkanim yok ne yazik ki Fakat bilgi paylasimlari bile beni cok mutlu ediyor. Simdilik acemisi oldugum bu dunyada her gun yeni bir sey ogreniyor ve yillardir hayalini kurdugum cicek dolu bir eve sahip olma yolunda sizlerin sayesinde adim adim ilerliyorum

merichan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön