View Single Post
Eski 27-02-2011, 10:17   #1021
tturt
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Annemi 5 Şubat günü kaybettim. Acımız büyük ama hayatta devam ediyor. Sorumlulukarımız var ve hayata sarılmalıyız. Annemin yaşına göre ufak tefek rahatsızlıkları vardı ama kalp krizinden ani bir şekilde kaybetmek bizleri çok ama çok üzdü. Mekanı cennet, toprağı bol olsun anneciğimin.

Annem Sapancayı ve evimizi çok seviyordu orada bulunduğu zamanlardan büyük keyif alıyordu.

İnsan en yakınındaki kaybedince halen sağlıklıyken ve hayattayken yapmak isteyipte çeşitli nedenlerle ertelediği bazı şeyleri ertelememek gerektiğini daha iyi anlıyor.

Ben hibiscusları ve sabah safalarını çok seviyorum, Sapancada sezonda sadece bu çiçekler olsa yeterli gelir bana. Eşimde hibiscusları çok seviyor. Hibiscus çeşidimizi artırmak onların güzelliklerini yaşamak en büyük arzularımızdan biri, bir çok çeşide ülkemizde ulaşmak mümkün değil, yurtdışından canlı çiçek getirmenin zorlukları yanında bir çok firmada ülkemize gönderimde bulunmuyor. Bu zorlukların üstesinden gelerek Sapancada hibiscus güzelliklerini yaşamak istiyoruz.

Hayallerimizi süsleyen bazı hibiscusların fotoğraflarını sizlerle buradan paylaşacağım, bakalım sizlerinde hoşuna gidecek mi.

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön