Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maybach
sn. yarkin resımdeki ataşmanı ılkkez gördüm daha çok yük taşımak için kullanılıyor diye biliyodum fakat bu verdiğiniz örnek daha kullanışli görünüyor golden traktör gibi kullanmak iyi fikir hakikaten Türkiye de tutar
birde belki fikir verir ben yük taşıma amacı ile yaptırmayı düşünüyordum sakarya adapazarında biri eski bir 124 murat arabayı bozup şanzıman (dişli oranları ile oynanmış olması muhtemel) şaft ve defransiyelini kullanıp römork yapmış aynen 4 ileri 1 geri vitesi var satın almak 1500tl fiyat verdi 2ton çekebildiğini idda ettiler azım açık kaldı. bunun için yurt dışına ihtiyaç yok hurda bir arabadan defransiyel şanzıman temin edilebilir şanzıman koltuğun altına yerleşir vites bacaklarınızın arasında fren sistemide arabadan kampanalar kullanılır zaten geri kalanı demir kaynağı sağlam bir demirci istediğiniz şaseyi çatarsa mesele kalmaz
römorkta şanzıman lastiklere iletilecek ekstra tork anlamına gelir şaft zorlanmadan düşük devirde daha çok yük çeker
|
Sn maybach evet dediklerin gercekten mümkün. Adapazarinda ve cevresinde ustalar var. Ege de capalama makinalarina ragbet yok. Ekipman ustasi da yok.
http://www.bahcefuari.com/asp/group/...i-Aksesuarlari
Bu adrese 2 defa e mail attim. Malesef 5 gündür cevap alamadim.
Esnaf malzememiz bu kadar! Bu tasiyici sanzimanli ile cok sey yapilabilirdi!
Onu kim ve kaca yapiyor bilmiyorum. Böylesi bir sey cok ise yarardi. Bahcelere giren traktör cok zarar veriyor. Citleri.agaclari ve dallari kiriyor. Bu aparat cok daha temiz is yapardi. Adapazarinda olsam o ustalara kesin daha güzelini yaptirirdim. Selam