Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi merichan
Sevgili Fusun, balkonuna bayildim, ciceklerin, yerlestirme duzenin, rengarenk saksilarin hepsi birbirinden guzel. Umarim gelecek bahar ve yaz aylarinda daha nice guzel fotograflarini gorecegiz. Balkonun bana cok guzel fikirler verdi. Ben bu sitede cok yeniyim, gecen yaz basindan beri Atina'da yasiyorum. burada ciceksiz, bitkisiz balkon yok gibi, bizim de oldukca genis bir balkonumuz var ancak henuz bir kac tane bitkim var. Benim balkonum da yaz kis her daim gunes ve ruzgar alan bir balkon, mevsim ise hemen hemen Izmir ile ayni. Sizinki gibi bir balkona sahip olabilmeyi cok istiyorum. Henuz dil bilmedigim icin de cicekcilerle rahatlikla sohbet edemiyor, sormak istediklerimi soramiyorum. O yuzden bu site bana cok yardimci oluyor. Sizin huzurunuzda tum agac severlere cani gonulden tesekkur ederim.
|
Sevgili merihcan güzel görüşleriniz için teşekkür ederim

Şu an balkon çok renksiz, umarım baharda yine cıvıl cıvıl olur

Güneşe ve rüzgara dayanıklı çiçekler seçerseniz ve sitemizde verilen bilgiler doğrultusunda onları yetiştirirseniz çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Agaclar.net hem bilgi , hem de her türlü tohum ve çelik paylaşımı ile olağan üstü bir platform. Uygun başlıklarda her sorunuza cevap ve yardım gelir

Sitemize hoş geldiniz, sevgiler