View Single Post
Eski 25-02-2011, 09:30   #21
missmenas
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-03-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 1,870
Sevgili Dialaver bey,
bende değerli hoya hocam nerelerde neden yorum yapmıyor olumlu ve ya olumsuz diye sitem edecektim
gelişmeleri beğenip yorum yapmanıza nasıl sevindim bilemezsiniz. Sizin sayenizde gelişti bendeki başarı oranı, hep taktirle anlatıyorum görüştüğüm Arkadaşlara.
Tekrar tekrar ne kadar Teşekkür etsem az gelir.
Hoyalarıma yağmur suyuylan fıfıs yapıyorum onu yazmayı unutmuşum.
Ya 2012 deki Antalya'ya gelmek istemeniz nasıl Mutlu eder beni bilemezsiniz, bu habere çok sevindim.

Hemencecik hoya lacunosayı size şikayet edeyim, susuzda bıraktım gübresizde yine açmadı döktü tomurcuğunu, başka bir yöntemi varmı acaba çiçeklerini açtırmanın merak ediyorum. Dökülen tomurcuğun aynı yerinde dökülmenin akabinde 2. haftasında yine tomurcuk oluşuyor,tam bu sabah açar diyorum ve kalkar kalkmaz ilk lacunosanın yanına gidiyorum o kocaman gelişmiş pateller tek tek dökülmüş görüyorum. Çok üzülüyorum nerde hata var acaba diyorum, kendimi teselli etmek için bu mevsimde açmaz deyip geçiyorum.
Denemediğim tek bir yöntemde pencere önüne koyacağım batıya bakan camın önüne ilk tomurcuk orda açmıştı. Belki güneş ışığı istiyor düşüncesi gelişti. Sarkan dallarını dikkatlice saksı içine kıvırırıp ve ya T ya da Y şeklinde bir sopayla destekleyip bunuda deniyeceğim. Hala açmak üzere olan çok tomurcuk var. Sizin başka tavsiyeleriniz varsa uygulamak isterim.

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön