View Single Post
Eski 24-02-2011, 23:52   #16
cagatayc78
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-01-2011
Aynen Seyyah bey'in dediği gibi tohum toprakta kalıyor, tohumdan bir kazık gövde yukarıya bir tane aşağıya.
Bunlarda benim miracleların 8.haftadaki son hali, hastalıktan kurtulup,büyüen miracle doğrusu epey hızlı gelişiyor, diğerlerinin gelişimi yavaşta olsa sürüyor. İlk 4 resim benim miraclelar

Diğer resimlerden ilki ise benim passiflora incarnatam 4üncü yaprağınıda çıkarıyor doğrusu çimlendimi işi tamam oluyor bitkinin,
ikincisi süprize uğradım resmen ümidi kesmişken guava tohumlarımın gömülü olduğu saksıda (gömdükten 2 ay sonra oh be nihayet 5 tohumdan sadece 1i (2si işyerimde 3ü bu sakısıda gömülüydü) 1 tane filiz gördüm sanırım bu guava.ama ne yapacağım bilmiyor o sakısıda miracle gibi naylonla kaplı naylonu çıkartmalımıyım yoksa biraz daha büyümesini mi beklemeliyim.

sonuncusu ise realde ananasın birinin kafasını personelden isteyerek 4 hafta evvel almıştım, o kesilen ananas kafasını ayıklayıp suda beklettim sonrada, saksıya gömdüm bakalım ne olacak,şu forumdakini yaptım:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2358
yeşilliğinden az bir şey kaybettsede 4 haftadır kurumaması,çürümemesi tutabileceğinin bir işareti olsa gerek.umarım tutar.

Eklenen Resimler

cagatayc78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön