View Single Post
Eski 19-02-2011, 08:44   #198
Emre İlhan
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Sevgili, Halil hocam. Öncelikle şunu söyleyeyim ki "sayın" ı bende kabul etmiyorum. Çeliklerin nem konusunda sorun yaşayacaklarını zannetmiyorum. Zaten ben haftada 1 sularken üzerlerine de su döküyorum. Ayrıca malum Adana'da hava baya nemli. Bilmiyorum acaba Roa'yı daha önce duymuşmuydunuz. Ben çeliklerde Roa uygulaması yapacağım yazın. Çelikleri dikerken Roa'lı suyla suladım ve üzerlerine de döktüm. Yani çelikler tamamen yararlı bakterilere büründü. Bakalım ne olacak. Ama bahçe de ki asmaya bordo bulamacı yapmam lazım çünkü, malum Roa'nın uygulama periyodlarına dikkat etmek gerekiyor ve ben arka bahçede bunu iyi takip edemeyebilirim. Önceki mesajlarımda da vardı belki okumuşsundur. Geçen ilkbaharda ben bahçeye asma fidanı diktim. Uzunca ama kuvvetli bir dalı köklendirmişler. Şimdi üzerinde 4 adet normal gelişmiş dalı var. Bir tanesi köke çok yakın yerden çıkmış onun için onu keseceğim. Diğer dallarıda güzelce budayıp toprağını bellemeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta. Sence bu asmaya ne yapayım. Yani bulamaç mı atayım şimdi? Çok soru sordum galiba, biraz karışık oldu.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön