View Single Post
Eski 18-02-2011, 20:46   #186
kedicik
Ağaç Dostu

kedicik's Avatar

Giriş Tarihi: 08-01-2011
[QUOTE=missmenas;757233]Sevgili Kedicik, bakması gerçektende güzel sana katılıyorum hele birde çiçek açsa keyfine doyum olmuyor inanki.
Bunlar etiketlendi Kedicik diyeMartın ortasından sonra yola çıkar Elazığ'a havalar hala soğuk olursa Nisanda Kesin senin yanındadır prenseslerin.
Sen birde sayfa açarsın Senin hoyalarını izleriz hepbirlikte.
Adlarını ben bunların kedicik koydum arada bir hatırını soruyorum elimde büyüteçle.
Çiçeklerin konuşacağını sanmıyorum ama ben bunlarla konuşmaya başladımmı Şirin yanıma geliyor bana tersters bakıyor o bir gün kesin konuşacak gibi..

ablam beni çok mutlu ettin ya duygulandım bütüün güzellikleri bi araya toplamışsın. beklemiyordum ,şaşırdım böle dahaa da değişik göründüler bana.hepsimi benim diye heyecan yaptım bi an .acelesi yok nasılsa emin ellerdeler .ablam hele bi sıcaklar başlasın o zaman kavuşucagım prenseslerime umarım bana gelincesi yaşatabiliriim.güzell güzelde çiçek veriyomuşlar sayfa açmak ne demek siteye ilan verirmişim
şirin bi gün isyan edecek ona şüpe yok ablam kıskanmakta haklı .sürekli çiçekler içinde görünce seni istem dışı duygusal isyan moduna geçiyor yavrucak

kedicik Çevrimdışı   Başa Dön