Arkadaşlar işi ustasına vereceksin , üste beş fazla vereceksin diye bir Atasözümüz var. Topraksız Tarımın faydalarına inanıyor ve bu tür tarımın ülkemizde hızla gelişmesini istiyorsak becerilerimize göre branşlanşmaya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Mesela Kudret Bey var olduğu ve bu işe gönül verdiği sürece benim besin eriyiği gibi bir düşüncem olmamalı , Bir sorun anında veya bir ihtiyaç anında tecrübelerinden , bilgilerinden faydalanabildikten sonra ,Kudret Beyin bildiği bilgileri benim bilmeme hiç gerek yok diye düşünüyorum. Topraksız tarım için gerekli diğer enstantaneler içinde deneme yanılma yoluyla **** ilim irfan yoluyla bize önder olacak arkadaşlar muhakkak vardır. onlarda bu alanda hangi işte önayak olabilirler açıklarlar. Mesela sulama alanında , mesela seracılık **** açık alanında , mesela pazarlama ve satış alanında ... gibi..
Demek istediğim şu ki yaklaşık 2-3 aydır sizleri hergün izliyorum ve günlük kendimce denemelerde bulunuyorum. Şu an bazı şeyleri özgün olarak başarabiliyorum.
Eğer bu forumu kullanan arkadaşlara bir adım daha ileri attıracak bir bilgi öğreneceksek adı her neyse bu aletin alınmasına bende varım. Hemde 2 oy ile
kaldı 92 Saygılarımla
|