View Single Post
Eski 17-02-2011, 20:29   #1374
kenan durgac
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 11-02-2011
***. Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. Benim olan biten herşeyden çıkardığım sonuçlar ise şöyle. 1) İlk parti aldığım tavuklardan bir ya da bir kaçı hastaydı ama onlardan 1 tanesi hala yatalak yinede dirayetli ölmedi ikinci parti aldığım 2 tanesi öldü. hasta almış olabilirim 2) Yüksek ihtimal kümeste önceden güvercin beslenmişti zaten hastalık varmış diyorum 3) Kümeste hava akımı yani cereyan var sanırım tel kafes olan bölümler sayesinde şifayı kaptılar çünkü çok kısa sürede hastalandılar gelmelerinin 2. günü İlk günden itibaren hep sularını hergün değiştirdim, hastalara aspirin yutturdum yarın diğer hepsine yutturacağım, hipradox-si adında bir damla aldım bugün hepsinin damla damla verdim yarın yine vereceğim, sularına bir ilaç verdi bir arkadaş ishal olmalarını engellemek içinmiş, kümesin her tarafını badana yaptım artık yapacak bişi kalmadı bekleyip göreceğim. Hipradox bitene kadar devam edeceğim aspirine devam artık gerisi allaha kaldı. Ne zor işmiş bu yahu hemen hemen her evcil hayvandan besledim tavuk en zoru sanırım.

kenan durgac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön