Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
Sevgili delete61,
pozitiv dileğiniz için çok Teşekkür ederim.
Siparişimi aleya garden'a verdim bireysel olarak. Bende size yazacaktım. Sizde bireysel sipariş açabilirsiniz. 150 euroyu geçmiyecek şekilde açmalısınızki gümrüğe takılmasınlar, galiba siz 2 defa sipariş açacaksınız gibime geliyor listeniz epeyce kabarık çünki  sipariş listesinde az olanlarda toplu verseler daha iyi olur tabii 150 euroyu baz alarak toplanabilirler tek adrese sipariş olabilir indirimden faydalanabilmek ve kargo ücretinide paylaşabilmek adına.
Gelecek olan çeliklerde köklendirmeyi başaramadığım olursa ben yine sipariş açacağım bu defa köklü isteyeceğim. isteyen arkadaşlar katılabilir ozaman benim siparişime, buda sanırım Nisan'ın sonunu bulur.
Aleya garden in listesinde olmayan bazı türlerde ayrıca istekte bulundum temin ettikleri taktirde mail ile haber verecekler inşallah en kısa zamanda olur buda.
kargo ücreti 26 dolar tuttu 10 taneden sonrasına indirim yapıyorlar, aklınızda bulunsun.
|
Sayın missmenas evet dediğiniz gibi listem bir hayli fazla ve 2 sipariş olacak. Benim tek eksiğim yabancı dil bilmemem, o yüzden sağolsun Dilaver abi bana bu konuda yardım edecek. Her ihtimale karşı çelikler ile birlikte köklülerde olacak. Size sormak istediğim bir sorum olacaktı müsadenizle, listenizde sitede olupta ücreti belli olmayan siparişiniz varmıydı acaba.