View Single Post
Eski 17-02-2011, 08:02   #6
BalıkcıSerdar
Ağaç Dostu

BalıkcıSerdar's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Oğuz Karsan Mesajı Göster
Merhaba.

Arkadaşlar, uzun ve yıpratıcı hukuk savaşından malesef yenik çıktım. Tapusuyla T.C.Tapu dairesinden aldığım ve almadan önce de sordum halde, Orman diye dava açtılar bütün hukuksuzluklarına rağmen bir şey yapmdım. Adeta çete sanki, Devletin bir yerlerdeki çetesi. Hakimi var, Orman memuru var. Bilirkişiler zaten Orman mühendisleri, Yargıtay 20. hukuk dairesi var. Evraklar ellerinde. Neyi isterlerse değiştirebiliyorlar. Hangi haritayı isterlerse istedikleri renge boyayabiliyorlar.

Şimdi söyleyin bakalım Ormanlarımız neden ve kimin yüzünden yanıyor?. Bu sorunun cevabını bulduğunuzda Ormanlarımız da kurtulup gelişmiş lkelerdeki gibi çoğalabilir. Yoksa kanun kukuk hepsi boş laf. Hangi hukuk ve kimin kanunu?

Not: bu yazdıklarım iddia değil gerçeklerdir. Her söylediğimin belgesi vardır. İsteyen gelsin baksın dosyalar dolusu yazı ve haritası duruyor.

Saygılar

Saygılar
Oğuz Bey;

Durumunuza çok üzüldüm. Hele "kadastrocu-haritacı" olarak, Tapu Kadastro Meslek Yüksek Okulu'nda bize ilk öğretilen "Üçüncü Şahısların Korunması" ilkesine ters bir şekilde arazinizin elinizden alınmasıi devlet memuru olarak benim bile devlete güvenimi sarsmadı desem yalan olmaz. Hayır insanın zoruna ne gidiyor biliyor musunuz? O arazi ormandan çıkartılıp (şöyle ya da böyle) tapu verilirken devlet neredeymiş, o işlemler sırasında uyuyan devlet görevlilerinin hiç mi suçu yokmuş? Bu hatanın ceremesini sadece size (hemde üçüncü şahısken ve de üçüncü şahısların korunması ilkesi varken) kesmek Allah'tan reva mı? Hayırlısı olsun, mühim olan can sağlığı deyip geçeceğiz mecburen.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön