Sayın maybach, mytarım sakin olun valla.ne diyeyeyim yosunlu suya karşı olup,olmama hususunda; her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur ama sonuçta yiğit gene yiğittir.

Her ikinizinde söylediklerinde doğruluk payı var.
Sayın Maybach buyrun sizi destekleyen bir yazı:
http://organikgubre.blogcu.com/deniz...aklari/2997722
(organik tarımda yosunlu suyun kullanımını savunan bir sempozyum)
Sayın Mytarım buyurun buda sizin gibi yosunlu su kullanılmamasını savunan sizden yana bir forum:
http://www.bahcesel.com/forumsel/yes...n-ve-alglerle/
(yosunun çimlerle arası pek iyi değilmiş galiba

)
Bundan şu sonuç çıkıyor bazı bitkiler yosunlu suya bayılıyor,bazıları ise sevmiyor ne yazık ki şu miracleların yosunlu su sevip sevmediğini hiç birimiz bilemiyoruz bir türlü.
Bende de sizin yosunlu su inadı gibi birazda zorunluluktan kaynaklı bahar gelene kadar 2 miracle'mı zorunlu kaloriferde tutma sevdası var.Ne yapayım evde güneş gören penceredeki sehpada 1 adet ıtır (z.burnu belediyesi organik pazardan),1 adet süs bitkisi (sokağa atmışlardı evlat edindim sonra öğrendim ki iyi hava temizleyicisiymiş

1 adet aloevera, 1 adet kumkuat ağacı, güneşi bunların göreceği tek yer bahar gelene kadar kaloriferin üstünde güneşe bakan pencere hadi buyrun.Neyse işten her gidiş gelişte allahtan tabakta su olup olmamasına sürekli baktığımdan iyi dayanıyor büyüyor yavrucaklar.2 nolu reimdeki Hasta olan miracle'ı suyu azaltınca bugün biraz toparlamış gördüm,bir de 2 yeni yaprak sürgülediğini büyüttüğünü farkettim doğrusu.
Buyrun kaloriferdeki iki miracledan seçme; ilki sağlıklısı,ikicisi iyileşmiş gördüğüm miracle... son iki resim ise işyerimde olan bir türlü resimlerini koyamadığım kaloriferin üstünde olmayan kalorifere yakın olan aynı saksı içindeki iki miracle; 3 nolu resimdeki büyük olan evdeki sağlıklı miracle gibi oldu neredeyse,aynı sakısıdaki küçük olan (en son çıkandı) yapraklarını çıkarttığına göre benim işyerimdeki sevgili guavalarımda hala çıkmadığına göre (ümidi artık onlardan kestim ) oraya artık onu onların saksısına şaşırtıracağım. saygılarımla.