View Single Post
Eski 15-02-2011, 21:00   #313
maybach
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2011
sn mytarım amacım kesinlike polemik deyil kişiselleştrmek istemem. yanlış anlamayın doğrunun bulunması için fikirlerin çarpışması gerekir. anlamadım suyu dinlendirmeye karşı deyilsiniz yöntemine itiraz ediyorsunuz işletmede iseniz 100tonluk havuzda hobi amacı ile ise 5 litre bidonda aradaki fark ney

sadece aşırı yosun oluşmasının istenmemesinin tek sebebi açıkça filitreler tıkanmasın diyedir benim teklifimde ortam sıcaklığına getirmek ve suyu zenginleştirmek tek fark miktar küçük birde şu var ısı ışık su gibi faktörler birleştiğinde yosun oluşmuyor ise asıl o su sağlıksızdır uzak durun

yosundan bitki hasta olsaydı eyer dere ırmak kenarında bitki örtüsü olmazdı en real örnekler dunyanın en verimli toprakları nil kıyıları ve amazon ormanı bu bitki örtüsünün yosunsuz steril sularla sulandığını idda edemezsiniz bu topraktaki bitki örtüsü doğal yosunu bol oksijenli zengin sularla herzaman sulanıyor fakat hastalık mafiş

benim teklifimde dinlendirme havuzundan farklı ne mynatrım siz dinlendirme havuzu gördünüzmü durgun su güneş hava ve yosun oluşmayacak imkansız. ayrıca suyun içinde organik olmadan doğal bir biçimde oksijen açısından nasıl zenginleşmesini bekliyorsunuz dünyanın en zengin suyu nehir sularıdır nehir suyu yosunludur bu sularda organik ve oksijen açından çok zengindir

maybach Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön