View Single Post
Eski 15-02-2011, 19:38   #693
YapRocK
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 15-02-2011
Öncelikle selamlar... Hoşgeldim Hoşbulduk

Bende tasadüf eseri limon çimlendirme ile ilgili konunuza rastladım ve çok ilgimi çekti meraklıyımda zaten daha sonra bende ekmeye karar verdim ve ektim sonra sitede dolaşırken üyü olmaya karar verdim sizlerle olmaktan mutluyum

LimonuM....

öncelikle araştırmalarım sayesinde edindiğim bilgilere dayanarak uygun ortam ayarladım... bir kap biçiminde strafor buldum ve ıç kısmı hariç her yerini folyo bantla kapladım daha sonra uygun bir toprak bularak içini toprakla doldurdum içine 5-6 adet çekirdek koydum

belirli aralıklarla daha sonra üstünü toprakla kapattım straforun köşelerine çivi sokum ve üstüne naylon koydum ve naylonu çevreleyip alt kısımdan hava almayacak şekilde bantladım

daha sonra güneş almaması ve sıcak olması nedeniyle bazamın altına koydum evimiz alttan ısıtmalı olduğu için baza sıcacık oluyor yani uygun ortamları elde ettim sanırım...

12.02.2011 tarihinde ektim umarım sonuç alırım yakında fotoğraflarınıda kayacağım...(öneri görüş ve yanlış yaptığım birşey varsa yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum )

sevgi ve saygılarımla....

YapRocK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön