Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ŞahMat
Zahmet oldu. Mesaj alinmistir.
...
Bu arada lutfen gorurseniz ve zamaniniz olcegin de mesajlarimdaki imla hatalari duzeltiniz, bilakis memnun olurum. Bendeniz kendisini ogrenmeye adamis bir kisiyim. Ozellikle ayri yazilmasi gereken de da veya bitisik hallerini yaziya dokerken hata yapiyorum.
Sevgilerimle,
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caucasus1
V yerine W kullanan bir ben vardım herhalde, ben de artık V leri V olarak kullanıyorum. Bunun haricinde muhakkak hatalarım çoktur. Okuyan herkesten özür dilerim. Fırça sırası bana gelmeden ben de kaçayım.
herşey gönlünüzce olsun
|
-Sevgili ŞahMat, Sevgili Caucasus1, Konuya yaklaşımınız için ikinizi de kutluyorum.
-Bizler büyük bir ailenin üyeleriyiz. Birbirimize eksiklerimizi söylemez isek görevimizi yapmamış oluruz.
-Bu yüzden de bizlere yapılan eleştirilere alınmamız gerekmez diye düşünüyorum. Bu sanal ortamda, birkaç istisna dışında, birbirini yüzyüze tanıyan yok.
-Burada yazdıklarımızla tanışıyoruz. Yazdıklarımız sadece söz ya da yazı değil o zaman. Bizim, kılık kıyafetimiz, görünüşümüz. Sokağa çıkmaya hazırlanırken giysilerimize nasıl ki çekidüzen veriyoruz. Buradaki görüntümüze de, biraz dikkat etmemiz gerekir, diye düşünüyorum.