View Single Post
Eski 06-02-2011, 15:11   #11
kazim polat
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Sevgili Hosseda, mesajınız beni hem üzdü, hem de çok mutlu etti. Nasıl oluyor bu demeyin. Siz taa buralara kadar gelin de bana haber vermeyin, aşkolsun. Çınaraltı Pansiyon'un sahibi Mehmet Ağabey, çok iyi biridir ve beni çok iyi tanır. Keşke bahsetseydiniz de hemen arasaydı. Pansiyona yabancı turist geldiğinde, telefon rehberinin ilk sırasında kayıtlı olan " acil tercüman"ı, yani beni arar, ben de hemen giderim. Hem ona yardım etmiş olurum, hem de dilimi kullanmış olurum.

Testi güveci yemişsiniz ki, ona ben de bayılırım. Üzerine de, tereyağlı, cevizli, üzerine tahin dökülmüş baklavadan da yediniz umarım? O lokanta, meşhur " Baba Lokantası"dır. Müdavimleri çoktur.

Evi görmüş olmanız beni çok mutlu etti. Keşke haberleşebilseydik de, içini de görseydiniz. Hem bana birkaç tiyo da verirdiniz. Neyse, nasipse bitince.

Doğasını, yapısını ve insanlarını çok seviyorum. Hele ki, öğrencilerim gerçekten çok kıymetliler benim için. İçlerinde zehir gibi olanları var. Çok iyi yerlere geleceklerinden eminim.

İyi dilek ve övgüleriniz için çok teşekkürler. Görüşmek üzere...

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön