View Single Post
Eski 02-02-2011, 01:10   #578
Nariel
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dogu2119 Mesajı Göster
Boşver ssizden artık isteyen yok.bu siteyide her gördügüm yerde kötüleyecegimi biliniz.
İlk mesajınızla ikinci mesajınız arasında 2 gün var sadece. Hem 1.5 gün cevap alamayınca fevri davranıyorsunuz, hem de size güzelce verilmiş bir cevaba saygısızlık ediyorsunuz "boşver artık istemiyorum" diye.

Bu site adı üstünde agaclar.net; hayvan değil bitki sitesi. Ağırlık ve uzmanlık bitkiler üzerine. Kaldı ki bu durumda 2 günde cevap almanız gayet uygun bir süre; ve kaldı ki kimse size cevap yazmak zorunda bile değil.

Sitenin işe yarayıp yaramayacağı ise yıllardır ayan beyan ortada. Sizin haksız yere kötülemeniz ne zarar verir ne fayda.

Durumunuz çok acil idiyse;

1) Hayvanları uzmanlık edinmiş başka internet sitelerinden yararlanabilirdiniz.
2) Belediye veterinerine başvurabilirdiniz.
3) Arka arkaya "cevap verin,hani kimse yok mu" türünden yazıp emek harcayacağınıza derdinizi açıkça belirten yazı yazabilirdiniz.
("Kuşum hasta oldu yemeden içmeden kesildi,konuşmuyor". Kahin mi buradaki arkadaşlar nereden bilsin hiçbir ön bilgi olmadan kuşunuza ne oldu. )
4) Önceki sayfaları okuyabilirdiniz. Benzer durum yaşayan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam.

İnsanlarımız herşeyi birinden mi bekliyor ne.

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön