Sözleriniz konu içeriğinehiç bir katkı içermiyor. Sadece itiraz ediyorsunz. Bunun da benim bu başlığı açma amacıma bir katkısı yok.
Pek işöyle yapalım bundan sonra biri bonsaisi konusunda bir soru sorunca kimse cevap vermesin.
Hemşerim önce bir seviye tuttur bakalım sen, yazalım. Hatta bu yazıyı her seferinde yazmayı siz görev edinin.
yazdıklarınız bonsai çalışamlarında katılımı arttıracak bir içerik taşımadığı için bana yararı yok. Demekki ben bildiğim yolda gideceğim sizin anlamaya niyetiniz olmayan yer burası.
Her gelen bazen aynı soruyu soruyor evet cevap verenlerde usanmıyor. Çünkü burası forum, böyle oluyor forumda işler.
Tekin bey ilk mesajındaişin maddi boyutlarından sözetmişti. Sizin cebinzide paranız varsa, ben eğitim ereyim isterseniz size ücreti karşılığı. Çin veya Japonya'an sertifikam olduğunu da kanıtlarım geldiğimde. Malum böyle bir şey istiyorsunuz.
Bugüne kadar yaptığımz hiç bir toplantıda maddi bir kazanç niyetimiz isteğimiz fikrmiz olmamıştı aslında.
Yurt dışından değerli bir usta da çağırın bu değerli ustanın istediği bir kaç bin euro'yu biriktirmek için forumda bir başlık açabilrsiniz.Japonya'dan gelen hocalar da olabilir euroya bir de sıfır eklersiniz bu durumda.
Yazdıklarınız ütopik mi hayır değil. Sadece yürüyen sürece nasıl katıkada bulunuruz diye açılan başlığı sabot etmek.
Evet ben organzie edeyim on arkadaşla toplantıyı dediğiniz deriliğe ulaşamadım yazınızda. Sanırım işin sizi aşacağını farkettiniz.
Sizin için olursa böyle olur, benim için hayalcilik ve süreci sabote etmek oluyor.
Size kalsa aman başlamayalım biz bu işe usta bile yok Türkiye'de deyip evde otururdunuz.
Biz ise başlayalım yürüyelim yürüdükçe öğreneceğiz dedik.
Şimdi de daha iyi nasıl oluruz diyorduk ki, sağolun başlığı sabote ediyorsunuz, fikrini açıklayacaklar da yazmıyor .
|