View Single Post
Eski 01-02-2011, 11:55   #30
öZNe
-

Giriş Tarihi: 31-08-2010
Sayın Alpmoon, Konuyu tekrar okumanıza gerek yoktu. Sadece Sayın memet'in en son yazısını okusaydınız ne demek istediğimi çok iyi anlayabilirdiniz. Siz neden bana laf yetiştirmek yerine Tekin Bey'in açtığı bu konuya yani ülkemizde bonsai adına neler yapılabilir sorusuna yorum getirmiyorsunuz anlamış değilim. Üslubumun farklı olması körler sağırlar birbirlerini ağırlar durumunuza katılmamam söylediklerimi önemsiz , anlamsız yapar mı? Görmüyorsunuz hatta görmek de istemiyorsunuz. Çünkü o kadar kanıksamışsınız ki bu seramoniyi. Foruma her yeni gelen aynı soruları soruyor. Bilenler aynı cevapları usanmadan veriyor diye doğrusu bu mudur? Seviyeyi ne kadar yüksek tutarsanız sizi anlamak için , size yetişmek için o kadar çok çabalar gerçekten bu işe gönül veren hobiciler diyorum ben. Diğer durumda zaten doğal seleksiyon kuralları işler. Tekin Bey neden artmıyor bu sayı , neden gelişmiyor diyor bonsai ülkemizde ; yani buna cevaplarımı yazıyorum ben.
Son olarak Sayın Alpmoon siz pembe gözlüklerle bakmaya devam edin çünkü okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz iki taraf da memnun değil bu gidişten.

Sayın msgurkan, üslubumu yukarda az çok açıkladım. Öğrenmek isteyenler tarafı olarak gel bana ders ver , bu işi öğret dersem sanırım bu özel ders olur. Aslında anlattığım şey birlik olup mesela on kişi olup sizi çağırmak olabilir. Hem bu şekilde olunca ders almak isteyenler bu işin maliyetine de katlanabilirler. Diğer taraftan sanırım bu şekilde olursa devam zorunluluğu da olur , derslerde ilerleme de. Hatta yurtdışından çok değerli bir usta da davet edilebilir bu şekilde. Ha birileri çıkıp bu ütopik de diyebilir. Ama olmuyorsa olmuyordur, olursa da böyle olur diyorum ben.

öZNe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön